Servicii complete instalare, reparatii si mentenanta


Servicii frigotehnice

Oferim servicii de mentenanţă şi reparaţii pentru o gamă largă de instalaţii figorifice: vitrine frigorifice verticale, camere şi depozite frigorifice, montaj şi service aer condiţionat. Vă stăm la dispoziţie pentru orice alte informaţii.

Vitrine frigorifice verticale


Vitrinele frigorifice sunt echipamente special proiectate pentru racirea si pastrarea bauturilor, mezelurilor si produselor lactate. Noi proiectam, construim si montam aceste vitrine, adaptandu-le spatiului fiecarui client. Acestea sunt fabricate din materiale de calitate si au sisteme avansate de racire pentru a asigura o pastrare optima a produselor.

Proiectam

Proiectam vitrine frigorifice verticale.

Construim

Construim vitrine frigorifice verticale.

Montam

Montam vitrine frigorifice verticale.

Portofoliu de lucrari vitrine frigorifice verticale

vitrine frigorifice verticale

Camere şi depozite frigorifice


Executam camere frigorifice de dimensiuni mari, care sunt capabile sa genereze temperaturi de refrigerare, respectiv congelare, chiar si in conditiile unui mediu ambiental de pana la +43 de grade Celsius. Camere frigorifice şi depozite realizate din panouri termoizolante speciale, cu strat de protectie agreat in industria alimentara. Sunt echipate cu usi termoizolante culisante, pivotante sau batante.. Camerele de frig sunt facute sa functioneze continuu, fara fluctuatii sau intreruperi, generand un consum de energie electrica relativ redus, raportat la randamentul lor.

Portofoliu de lucrari camere şi depozite frigorifice

vitrine frigorifice verticale

Aer conditionat


Oferim servicii de instalare, intretinere si repararea aparatelor de aer conditionat din toata gama disponibila pe piata din Romania. Aceste servicii pot include instalarea unitatilor noi, inlocuirea componentelor uzate sau defecte, curatarea si reglarea sistemului pentru a asigura functionarea optima si eficienta energetica. De asemenea, aceste servicii pot include si inspectii periodice pentru a detecta si repara orice probleme potentiale inainte ca acestea sa devina grave. Personalul calificat si experienta acestor servicii asigura ca aparatele dvs. de aer conditionat functioneaza in mod corespunzator si eficient, oferind confortul si siguranta necesare in orice moment.

Montaj

Montaj aer conditionat.

Service

Service aer conditionat.

vitrine frigorifice verticale

Ai nevoie de
servicii de climatizare, frigorifice sau ventilaţie?

Apelează la specialişti!

Folosim echipamente de ultimă generaţie şi suntem certificaţi pentru serviciile pe care vi le prestăm. Vă oferim garanţie pentru serviciile prestate.

Servicii

Echipă de profesionişti


Avem specialiști cu experiență în fiecare ramură a muncii noastre. Alegeţi-ne pentru a beneficia de servicii profesionale!

Intervenţie rapidă


Ajungem la dumneavoastră imediat! Oferim servicii de mentenanţă şi reparaţii pentru o gamă largă de instalaţii figorifice.

Echipamente moderne


Folosim cele mai moderne echipamente şi tehnologii pentru a satisface şi cele mai exigente cerinţe.

Partener termen lung


Ne dorim sa dezvoltam un parteneriat pe termen lung şi să vă furnizăm servicii frigorifice de cea mai bună calitate.