Aveţi întrebări? Avem răspunsuri!


Întrebări frecvente

Pentru că ne dorim să fiţi în permanenţă informat, am pregătit o listă de informatii utile pentru dumneavoastră.
Vă stăm la dispoziţie pentru orice alte informaţii.

Vă punem la dispoziţie, prin utilaje moderne, servicii frigotehnice casnice şi comerciale. Oferim servicii de mentenanţă şi reparaţii pentru o gamă largă de instalaţii figorifice: vitrine frigorifice verticale, camere şi depozite frigorifice, montaj şi service aer condiţionat.

Echipele noastre se deplaseaza la domiciliul sau sediul firmei clientului în toate orasele din tara.

Deplasarea și constatarea sunt gratuite daca veti alege sa colaborati cu noi. Pentru alte informații vă invitam să ne contactați.

Suntem o companie dedicată construirii de camere frigorifice de înaltă calitate, care utilizează echipamente de ultimă generație cu un consum redus de energie electrică. Acest lucru ne permite să oferim produse eficiente din punct de vedere energetic, care sunt durabile și care ajută la reducerea costurilor pentru clienții noștri. Suntem mândri de inovația și tehnologia avansată pe care o folosim pentru a construi camere frigorifice care ating standardele de calitate și eficiență.

Oferim servicii de instalare, întretinere şi reparaţie a aparatelor de aer condiţionat din toată gama disponibilă pe piaţa din România. Executăm camere frigorifice de dimensiuni mari, care sunt capabile să genereze temperaturi de refrigerare, respectiv congelare, chiar şi în condiţiile unui mediu ambiental de până la +43 de grade Celsius. Proiectăm, construim şi montăm vitrine frigorifice verticale, adaptându-le spaţiului fiecărui client. Acestea sunt fabricate din materiale de o calitate superioară şi au sisteme avansate de răcire, pentru a asigura o păstrare optimă a produselor.

Ai nevoie de
servicii de climatizare, frigorifice sau ventilaţie?

Apelează la specialişti!

Folosim echipamente de ultimă generaţie şi suntem certificaţi pentru serviciile pe care vi le prestăm. Vă oferim garanţie pentru serviciile prestate.

Servicii

Echipă de profesionişti


Avem specialiști cu experiență în fiecare ramură a muncii noastre. Alegeţi-ne pentru a beneficia de servicii profesionale!

Intervenţie rapidă


Ajungem la dumneavoastră imediat! Oferim servicii de mentenanţă şi reparaţii pentru o gamă largă de instalaţii figorifice.

Echipamente moderne


Folosim cele mai moderne echipamente şi tehnologii pentru a satisface şi cele mai exigente cerinţe.

Partener termen lung


Ne dorim sa dezvoltam un parteneriat pe termen lung şi să vă furnizăm servicii frigorifice de cea mai bună calitate.